you are here: Home Utilaje Producere Peleti Despre presele de peleti

Prese cu matrita plana

Prese cu Matrita Circulara

Despre presele de peleti PDF Imprimare Email
Scris de Elena Zaharia   
Marţi, 03 August 2010 19:16

alt

 

Peletizarea este procesul prin care se produce combustibil solid din materiale agro-forestiere cum ar fi: rumegus, crengi, resturi de scandura sau alte resturi lemnoase, frunze, paie, tulpini de floarea soarelui sau porumb, soia etc.  
Presele pot fi folosite si in gospodarii, ferme, unitati de productie,  etc. pentru granularea furajelor pentru animale sau pentru reciclarea diverselor materiale si transformarea acestora in peleti ce au o putere calorica mult mai ridicata fata de materia prima folosita; sau pot fi combinate cu tocatoare si uscatoare pentru a forma linii complete de produs peleti. 
 
 
Presele de peleti sunt utilaje ce folosesc motoare de putere care invart role metalice ce preseaza meterialul tocat pe o matrita cu gauri. In urma presarii prin aceste gauri materia prima tocata se compreseaza si formeaza o masa compacta ce ia forma, diametrul si lungimea gaurii din matrita. Datorita temperaturii de aproximativ 70-80 oC ce se produce prin frecare, fibrele din materia prima se unesc intre ele si se plastifiaza astfel ca peletii au o consistenta destul de dura. Matritele pot avea doua forme diferite plana si circulara, generand astfel doua modele diferite de prese: prese cu matrita plana si prese cu matrita circulara fiecare din aceste modele avand avantaje si dezavantaje.
 
Mai multe detalii despre prese, constructia si functionarea lor va vom prezenta in sectiunea de Documentatie.
Ultima actualizare în Duminică, 06 Mai 2012 10:12
 

Random Image

presacr.jpg

Cea mai buna calitate

La noi puteti gasi prese de calitate cu componente din oteluri aliate special concepute pentru o durabilitate si rezistenta mare la presiune. Nu ezitati sa cereti oferte pentru presele care nu dau bataie de cap si gauri in buget.

Piese si consumabile

Va oferim piese si consumabile de schimb: matrite, role, etc. atat pentru presele achizitionate de la noi cat si pentru alte modele de prese, de asemenea va oferim service, consultanta si montaj pentru prese si linii de productie peleti.

 

Incepe o afacere

Va oferim sfaturi si consultanta pentru a incepe o afacere in domeniul producerii peletilor si a reciclarii biomasei. Putem sa va configuram la preturi rezonabile linii pentru producerea peletilor de la capacitai mici, uz personal pana la capacitati foarte mari, uz industrial.

Copyright © 2005 - 2014 Presepeleti, utilaje granulare, granulatoare furaje.
Designed by olwebdesign.com