you are here: Home Utilaje Producere Peleti

Prese cu matrita plana

Prese cu Matrita Circulara

Prese pentru obtinera peletilor
Depre peleti PDF Imprimare Email
Scris de peletman   
Marţi, 03 August 2010 18:38

peletiPeletii sunt combustibili solizi  obtinuti din rumegus, resturi de lemn, resturi vegetale, paie, tulpini de floarea soarelui sau porumb, frunze etc. Pe langa densitatea marita, peletii au o putere calorica mai mare, costuri mai mici de transport, usurinta in stocare si posibilitate de utilizare automatizata in sobe sau centrale.Sub forma de mici creioane cu diametre cuprinse intre 2 si 12 mm, lungimi medii de 3-5 cm, umiditate mai mica de 8% si putere calorica de aproximativ 4500kcal/kg peletii prezinta multiple avantaje.

clik pentru a citi despre avantajele utilizarii peletilor.

Ultima actualizare în Duminică, 06 Mai 2012 10:13
Citeşte mai mult...
 
Despre presele de peleti PDF Imprimare Email
Scris de Elena Zaharia   
Marţi, 03 August 2010 19:16

alt

 

Peletizarea este procesul prin care se produce combustibil solid din materiale agro-forestiere cum ar fi: rumegus, crengi, resturi de scandura sau alte resturi lemnoase, frunze, paie, tulpini de floarea soarelui sau porumb, soia etc.  
Presele pot fi folosite si in gospodarii, ferme, unitati de productie,  etc. pentru granularea furajelor pentru animale sau pentru reciclarea diverselor materiale si transformarea acestora in peleti ce au o putere calorica mult mai ridicata fata de materia prima folosita; sau pot fi combinate cu tocatoare si uscatoare pentru a forma linii complete de produs peleti. 
 
Ultima actualizare în Duminică, 06 Mai 2012 10:12
Citeşte mai mult...
 
Centrala cu peleţi, un sistem de încălzire eficient PDF Imprimare Email
Scris de peletman   
Marţi, 03 August 2010 19:36

alt

Mai jos iti prezentam un sumar al unui articol aparut in ziarul adevarul din 24.04.2008, despre dezvoltarea sistemelor de incalzire cu peletii, utilitatea si avantajele producerii acestora.
Resturile din industria lemnului sunt folosite de tot mai multe ţări pentru încălzirea locuinţelor, iar acum acest ecocombustibil poate fi utilizat şi la noi
Folosită tot mai mult în Europa, încălzirea pe bază de peleţi din rumeguş prinde avânt şi în România. Firmele româneşti au început să importe sistemele de încălzire din străinătate şi oferă centrale pe bază de resturi din lemn. Mult mai eficientă decât încălzirea cu lemne, cea cu peleţi poate fi controlată permanent
Citeste mai mult in ZIARUL ADEVARUL
Ultima actualizare în Duminică, 06 Mai 2012 10:14
Citeşte mai mult...
 


Random Image

linie nutreturi combinate 1t.jpg

Cea mai buna calitate

La noi puteti gasi prese de calitate cu componente din oteluri aliate special concepute pentru o durabilitate si rezistenta mare la presiune. Nu ezitati sa cereti oferte pentru presele care nu dau bataie de cap si gauri in buget.

Piese si consumabile

Va oferim piese si consumabile de schimb: matrite, role, etc. atat pentru presele achizitionate de la noi cat si pentru alte modele de prese, de asemenea va oferim service, consultanta si montaj pentru prese si linii de productie peleti.

 

Incepe o afacere

Va oferim sfaturi si consultanta pentru a incepe o afacere in domeniul producerii peletilor si a reciclarii biomasei. Putem sa va configuram la preturi rezonabile linii pentru producerea peletilor de la capacitai mici, uz personal pana la capacitati foarte mari, uz industrial.

Copyright © 2005 - 2014 Presepeleti, utilaje granulare, granulatoare furaje.
Designed by olwebdesign.com